RVS kanten

Wilt u RVS kanten? Dat kan bij H en F Lichtenvoorde. Ons CNC-machinepark zorgt ervoor dat wij uw RVS professioneel en snel kunnen kanten. Hiervoor hebben wij een kantbank van 4 meter van AMADA zodat we zowel groot als klein plaatwerk kunnen bewerken. RVS platen van maximaal 4 meter tot 10 mm dikte kunnen gekant worden in onze kantbank.

Mail direct Vraag een offerte aan

RVS kanten bij H en F Lichtenvoorde

  • Wij leveren kwaliteit;
  • Maken röntgenfoto’s van ons eigen laswerk voor kwaliteitswaarborging;
  • Volledige traceerbaarheid van producten;
  • Beschikken over lascertificaten;
  • Specialist in roestvast staal oplossingen.

Vraag een offerte aan indien u RVS wilt laten kanten met onze machine. Dit doet u via de button op onze website.

Lorch
Apparatenbouw

De werkwijze bij RVS kanten

Het plaatmateriaal wordt bij het kanten door een bovenmes in een V-vorming ondermes gedrukt. Hierdoor buigt de plaat in elke gewenste vorm. De vorm wordt bepaald door het type boven- en ondermes. Op deze manier kunnen wij veel verschillende hoeken en ook complexe producten produceren.

Wij hebben de meeste matrijzen op de plank liggen en kunnen dus de meeste kantbewerkingen voor u realiseren. Tevens kunnen wij samen met u speciale gereedschappen ontwikkelen, zodat we specifieke producten kunnen maken.

Bel direct Contact opnemen

Andere diensten van H en F

Bij ons kunt u terecht voor de productie van constructiewerk, framebouw of specifieke onderdelen. Hiervoor hebben wij een zeer uitgebreid machinepark met CNC-machines in eigen huis. Het RVS kan bij ons altijd zorgvuldig en precies geknipt en gekant worden met snelle doorlooptijden.

Naast het knippen en kanten van RVS bieden wij nog meer toepassingen op dit gebied. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor RVS lasersnijden, RVS lassen en RVS zetwerk.

Neem contact op

Vraag direct een offerte aan via onze website indien u ons in wilt schakelen voor het kanten van uw RVS. Ook voor onze andere toepassingen kunt u een offerte aanvragen. Hebt u nog vragen over de toepassingen? Stuur dan een e-mail.

Mail direct Vraag een offerte aan