Chemie tanks

Chemie tanks laten ontwerpen en vervaardigen? Wij hebben veel kennis en kunde op het gebied van tanks voor chemische producten. Wij ontwerpen procestanks en opslagtanks voor chemie op maat, die alle bijzondere omstandigheden, zoals grote temperatuurverschillen en explosierisico’s, kunnen weerstaan. Onze vaklieden bieden oplossingen die aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Vraag een maatwerk offerte aan.

Mail direct Vraag een offerte aan

Chemie tanks voor optimale prestaties

Chemie tanks zorgen voor een hygiënische opslag van chemicaliën, gevaarlijke stoffen en chemische vloeistoffen. Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het maken en installeren van rvs tanks en installaties. Wij maken de chemie tanks in onze eigen werkplaats en gebruiken hierbij de nieuwste technieken. De kwaliteit van onze tanks en producten is gegarandeerd dankzij onze lascertificaten en diverse keuringen. Als specialist in hoogwaardige rvs-oplossingen houden wij ons ook bezig met skidbouw, waarbij we installaties op een frame bouwen. Onze betrouwbare, veilige tanks gaan lang mee en leveren optimale prestaties.

Tanks

Alle soorten tanks van rvs

Roestvrijstalen tanks worden voor veel toepassingen ingezet. Roestvrij staal is slijtvast en goed bestand tegen hitte. Bovendien is het vaak onaantastbaar in contact met zuren. Rvs is er in diverse soorten, waarbij de ene soort meer geschikt is voor chemicaliën en de andere meer voor voedingsmiddelen. Naast chemie tanks voor chemische producten bouwen wij ook food tanks en biertanks. Voor de fermentatie onder druk die nodig is voor het brouwen van bier bieden wij dubbelwandige fermentatietanks met een warmtewisselaar.

Vraag een offerte aan voor chemie tanks

Voor het maken van chemie tanks hebben wij een helder kwaliteitssysteem. Zo nemen wij bij de fabricage diverse kwaliteitsstappen met controles, keuringen en testen. Ook het fabriceren van andere rvs-producten, zoals warmtepompen en trommelfilters, vindt heel zorgvuldig plaats. Laat uw chemie tanks en aanverwante producten ontwikkelen door HenF Lichtenvoorde. Wij denken graag met u mee en leveren innovatieve oplossingen die u helpen bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen! Vraag een offerte aan. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn chemietanks?

Chemietanks zijn containers ontworpen voor het veilig opslaan en transporteren van chemische stoffen. Ze worden gebruikt in diverse industrieën, waaronder de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Hoe worden chemietanks vervaardigd?

Chemietanks worden vaak vervaardigd uit corrosiebestendige materialen zoals roestvrij staal, glasvezel versterkte kunststof (GRP) of speciale coatings om de inhoud te beschermen tegen corrosie en lekkage.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een chemietank?

Belangrijke kenmerken zijn onder meer bestendigheid tegen chemische corrosie, drukbestendigheid, temperatuurbestendigheid en veilige opslagcapaciteit.

Kan ik bij H en F Lichtenvoorde terecht voor een chemie tank?

Ja, u kunt voor een chemie tank bij ons terecht. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op en wij zoeken de beste oplossing voor u. Naast chemie tanks kunt u ook bij ons terecht voor foodtanks, opslagtanks en RVS drukvaten.