RVS knippen

Voor RVS knippen moet u bij H en F Lichtenvoorde zijn. Wij beschikken over een CNC-machinepark. Dit stelt ons in staat om 4 meter RVS platen te knippen. Het knippen van RVS gebeurd met een 4 meter schaar van SAFAN. Hiermee kunnen wij groot en klein plaatwerk bewerken. Wij kunnen RVS platen van maximaal 4 meter tot 8 mm dikte over de lengte knippen.

Mail direct Vraag een offerte aan

RVS knippen bij H en F Lichtenvoorde

  • Wij leveren kwaliteit;
  • Maken röntgenfoto’s van ons eigen laswerk voor kwaliteitswaarborging;
  • Volledige traceerbaarheid van producten;
  • Beschikken over lascertificaten;
  • Specialist in roestvast staal oplossingen.

Neem direct contact met ons op voor het knippen van uw RVS platen. U kunt via onze website zeer eenvoudig een offerte aanvragen.

Apparatenbouw
Lorch

Hoe werkt RVS knippen?

Bij het knippen van RVS wordt er gebruik gemaakt van een zogenoemd ‘bovenmes’ en een ‘ondermes’. Het bovenmes beweegt ten opzichte van het ondermes dat vast staat. Dit wordt ook wel een guillotineschaar genoemd. Door de druk van de snijmessen op elkaar, worden de twee plaatdelen van elkaar gescheiden. Voor kleine series producten is knippen een snelle en voordelige oplossing.

Bel direct Contact opnemen

Toepassingen van H en F

H en F verzorgt de productie van constructiewerk, framebouw of specifieke onderdelen met ons uitgebreide machinepark. Wij hebben de CNC-machines in eigen huis. Hierdoor kunnen wij nauwkeurig knippen en kanten. Op deze manier kunnen we snelle doorlooptijden realiseren.

U kunt tevens bij ons terecht voor andere toepassingen op het gebied van RVS. Hierbij kunt u denken aan RVS lasersnijden, RVS lassen en RVS zetwerk.

Vraag een offerte aan

Wilt u RVS laten knippen of ons inschakelen voor een van onze andere toepassingen? Vraag dan direct een offerte aan. Indien u nog vragen hebt over het RVS knippen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Stuur ons daarvoor een e-mail middels de button hieronder.

Mail direct Vraag een offerte aan