Procestanks

Procestanks worden ook wel procesvaten en mengvaten genoemd en worden voornamelijk gebruikt in de chemie en waterzuivering. Dit zijn vaten met een chemische reactie die zeer complex zijn omdat vloeistoffen op verschillende manieren behandeld worden. Denk hierbij onder andere aan verdunnen, neutraliseren, emulgeren, flocculeren en vermengen van recepturen. We produceren tanks in diverse afmetingen, zowel horizontaal en verticaal en gebruiken daarbij kwalitatief hoogstaand RVS. Dit varieert van RVS304 (1.4301, 1.4304) tot RVS316 (1.4401, 1.4404, 1.4571).

Mail direct Vraag een offerte aan

Procestanks: zware en langdurige belasting

Procestanks voor bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie worden vaak zwaar en langdurige belast. Bijvoorbeeld met hitte, druk, statische belastingen en dynamische belastingen. Om die reden spelen het juiste ontwerp, materiaalkeuzes en uitvoering een grote rol. We beschikken over uitgebreide kennis in het produceren van RVS producten en streven er voortdurend naar om de kwaliteit hoog te houden.

Tanks

Procesvat op maat

Een optimale procestank draait allemaal om een optimale combinatie tussen factoren zoals het mixen van vloeistoffen en poeders, de druk, koelen/verwarmen en hygiëne. Omdat iedere toepassing anders is, vervaardigen onze engineers procestanks op maat voor verschillende industrieën. Van de bierindustrie tot farmaceutische industrie. Onze engineers denken graag met u mee over de juiste aansluitingen, roerelementen, het juiste afwerkingsniveau en de positionering van de sproeibol.

Complexe RVS oplossingen van begin tot eind

We produceren een breed scala aan RVS tanks en drukvaten voor diverse doeleinden, waaronder warmteterugwinning, waterzuivering en koelsystemen. Onze diensten strekken zich uit tot meerdere sectoren: van de voedingsindustrie en de farmaceutische sector tot de petrochemie. Een overzicht van wat wij aanbieden:

Wat zijn procestanks?

Procestanks zijn tanks of vaten die worden gebruikt in industriële processen voor de opslag, menging, verwerking en transport van vloeistoffen en bulkmaterialen.

Welke toepassingen hebben procestanks?

Procestanks worden gebruikt in diverse industrieën, waaronder chemie, voedingsmiddelen, farmacie en energie, voor het uitvoeren van specifieke processtappen, zoals reacties, mengingen of opslag.

Waar kan ik op maat gemaakte procestanks verkrijgen?

Voor op maat gemaakte procestanks kunt u contact opnemen met H en F Lichtenvoorde, een gerespecteerd bedrijf gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte roestvrijstalen procestanks en procesapparatuur.

Hoe kan ik contact opnemen met H en F Lichtenvoorde voor procestanks?

U kunt H en F Lichtenvoorde bereiken via de website, www.henflichtenvoorde.nl, of door te bellen naar +31-123-456789 voor vragen over op maat gemaakte procestanks en aanverwante diensten.