Waterbehandeling

Onze adequate kennis van waterbehandeling vloeit voort uit ervaring

HenF Lichtenvoorde is van oudsher een goede bekende bij de bouwers van waterzuiveringsinstallaties en systemen voor UV- filters, skids voor Advanced Oxidation Process systemen (AOP), (koel)waterleidingen, restwarmte en rioolpersleidingen. We ontwikkelen, vervaardigen en monteren onderdelen en halffabricaten voor de meest uiteenlopende waterbehandeling projecten. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie en reparatie. We denken mee bij nieuwe ontwikkelingen en verzorgen (detail)engineering, componentenbouw, constructie en modificatie.

Ronde korffilters voor de waterzuiveringsindustrie

Voor de waterbehandeling in de waterzuiveringsindustrie produceert HenF Lichtenvoorde ronde filterkorven in RVS 316. De plaat wordt hiervoor geponst, gewalst, gelast, gegloeid en gerild en ten slotte gebeitst.

Compressor- en air-watertanks

Een Noorse turbineproducent assembleert in Hengelo (O) turbines voor de on- en offshore industrie. HenF produceert hiervoor “Air-Water-units” en compressortanks met een inhoud van 20 liter en bestand tegen een werkdruk van 6 bar. De tanks worden gebeitst en gecertificeerd opgeleverd. Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van waterbehandeling staan garant voor kwalitatief hoogwaardige tanks.

Direct mailen Offerte aanvragen