Apparatenbouw

Apparatenbouw: succesvolle mogelijkheden beginnen in de Achterhoek

Voor wie extra ideeën wil bijtanken op het gebied van apparatenbouw en RVS, is HenF Lichtenvoorde een kolfje naar zijn hand. We bulken van de mogelijkheden om uw ideeën voor apparatenbouw te kunnen realiseren. Voor tril- en schudgoten, zeefmachines, mobiele airconditioners, warmtewisselaars, warmtepompen, biogasinstallaties, transportschroeven, roerwerken en medische installaties kunt u bij ons terecht.

Van engineering tot productie

HenF Lichtenvoorde biedt u als machinebouwer optimale inventiviteit, flexibiliteit en nauwkeurigheid. We hebben ervaring met apparatenbouw in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, energie- en milieutechnologie. We doen aan RVS plaatwerk en maken de meest uiteenlopende drukvaten, mix- en opslagtanks, silo's en tanks voor de voedings- en farmaceutische industrie. Desgewenst nemen onze ervaren tekenaars u ook de volledige engineering uit handen.

Turnkey-oplossingen

Het spreekt voor zich dat HenF Lichtenvoorde natuurlijk ook turnkey-oplossingen voor u verzorgt, compleet met skid- en unitbouw.

Direct mailen Offerte aanvragen
Koelsystemen