Food and Beverage

Voedsel- en drankindustrie: wij bieden uitgelezen kansen op een presenteerblaadje

Process equipment en apparaten in de voedsel- en drankindustrie vormen een belangrijke schakel in de productie- en bevoorradingsketen. Het kleinste onderdeel in de verwerkingsapparatuur moet aan de hoogste eisen voldoen. Voorwaarden die de professionals van HenF Lichtenvoorde maar al te goed kennen.

Nauwkeurig en betrouwbaar in RVS en Duplex

HenF Lichtenvoorde levert onderdelen en halffabricaten in de meest uiteenlopende voedsel- en drankindustrieën. Zowel in RVS als Duplex RVS en altijd met de hoogst haalbare performance, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je ook ervaring hebt in de chemische industrie, farmaceutische industrie, hospitaal en medische uitrusting, milieutechnologie, tilsystemen, waterbehandeling, landbouw en warmtewisselaars.

EHEDG voor alle zekerheid

Bij het produceren van onderdelen en halffabricaten voor de voedsel- en drankenindustrie houden wij ons aan de richtlijnen European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG). EHEDG Nederland werkt sinds juni 2008 samen met TNO om op die manier nog meer bekendheid te verkrijgen bij architecten, apparatenontwerpers, apparatenbouwers en apparatengebruikers.

RVS producten voor de voedingsmiddelenindustrie

HenF Lichtenvoorde produceert klantspecifiek een keur aan roestvaststalen producten voor de voedingsmiddelenindustrie. Van bierafsluiterkranen tot veiligheidsonderdelen, mangatafsluiters en frames voor de ophanging van bieropslag-tanks.

Tig-lassen met het juiste tig-apparaat

Ook voor andere voedselopslagtanks vervaardigt HenF onderdelen in RVS, zoals de bijzondere melkuitloopmonden voor melkopslagtanks en reinigingssystemen. RVS vraagt om een speciale manier van lassen: het zogeheten tig-lassen. Dit specialistische lassen gebeurt bij HenF Lichtenvoorde extreem accuraat en volgens de meest recente eisen en normen.

Bierkoeltanks voor de horeca

HenF Lichtenvoorde heeft veel ervaring met het maken van grote RVS bierkoeltanks voor drankinstallaties in de horeca. Kelderbiertanks en mobiele bierkoeltanks vinden hun weg door heel Nederland en Duitsland. Deze biertanksystemen zorgen voor een efficiënte bierdistributie in combinatie met een uitstekende bierkwaliteit.

Direct mailen Offerte aanvragen