Missie

Bij HenF Lichtenvoorde zijn we ons ervan bewust dat de waarde van ons bedrijf niet begint met technologie, maar met mensen. Vakmensen die met een Achterhoekse no-nonsens mentaliteit, klantgericht willen samenwerken om u te helpen bij de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. Mensen die denken in kansen en oplossingen. Die antwoorden vinden op vragen hoe u die doelstellingen zo effectief mogelijk kunt bereiken. Deze aanpak van technologie, waarbij ‘people, planet and profit’ centraal staat, geeft binnen onze open en toegankelijke organisatie, de doorslag voor het succes van uw bedrijf.

Visie

HenF Lichtenvoorde helpt u bij het ontwikkelen en produceren van innovatieve oplossingen, die de slagkracht van uw bedrijf versterken. We bieden u mogelijkheden om adequaat in te spelen op veranderingen in uw markt. We stellen u in staat op het snijvlak van RVS, waterbehandeling en warmte- en koeltechniek, de juiste technologie in te zetten. Met onze onderdelen en halffabricaten vergroten wij de wendbaarheid, flexibiliteit en het concurrentievermogen van uw bedrijf.
Centraal in onze manier van werken staat de samenwerking met u. Duurzaamheid staat hierin centraal. In de organisatie, in de middelen, veiligheid maar ook in de samenwerking met partners en de te bieden oplossingen. Samen met onze vakmensen vormen wij met uw experts een ‘winning team’. Samenwerking is immers meer dan een loze belofte. Klanten van HenF Lichtenvoorde verwachten niet minder van ons. Het is een effectieve manier van samenwerken die doorklinkt in alle gelederen van onze organisatie en waarmee wij hecht zijn verbonden met onze relaties.