Marine & offshore

Marine en offshore-industrie bieden we een zee aan mogelijkheden

In de extreem barre omstandigheden van de marine en offshore-industrie komen de voordelen van RVS goed tot hun recht. Juist deze sector vraagt met het oog op veiligheid en houdbaarheid om robuuste high performance onderdelen en halfabricaten. Het produceren hiervan is HenF Lichtenvoorde op het lijf geschreven. We zijn ijzersterk in het denkwerk én alles wat daaruit voortvloeit.

Norsok Standard

Om te kunnen voldoen aan de hoge eisen in de marine en offshore-industrie, werken onze lassers volgens de kwaliteitseisen van het keurmerk Norsok Standard M-601 welding and inspection of piping. (super) Duplex RVS, 254 SMO en 1.4404 ontvangen.

Marine & Offshore toepassingen

Of het nu gaat om een roestvast stalen onderwaterbehuizing, een frame met opslagtank of de engineering van een specialistisch offshore-apparaat, HenF Lichtenvoorde maakt het voor u. Als specialist in het bedenken en fabriceren van RVS onderdelen en halffabricaten kennen we het klappen van de zweep en lossen uw problemen deskundig en effectief op.

Fabriceren en samenstellen

HenF Lichtenvoorde biedt niet alleen op het vaste land optimale zekerheid. Ook buitengaats vertrouwt men op onze kwaliteit in RVS. Van onderdeel tot zorgvuldig samengesteld halffabricaat. We denken graag met u mee en ontwikkelen en produceren voor u de meest ideale oplossingen. Wij kunnen ook uw apparaten of installaties laten samenbouwen.


Direct mailen Offerte aanvragen