Maak uw keuze uit een van onze RVS productgroepen.

RVS tanks

Wij bouwen voor vele industrieën en toepassingen RVS druktanks onder PED 2014/68/EU. Van 0,5l tot 10000l tanks, in een grote verscheidenheid aan RVS materialen o.a. RVS304, RVS316, Duplex, Superduplex, SMO254 en Hastelloy.

 

Hastelloy

We fabriceren meerdere onderdelen in Hastelloy, waaronder druktanks. Deze kunnen worden gefabriceerd onder bijv ontwerpcode EN13445 en met de juiste laskeuren gelast worden.

 

RVS compressortank / Air reservoir

Voor verschillende fabrikanten lassen we RVS compressorvaten op gewenste specificaties. Zowel seriematig als specials.

 

Fermentatietanks / vergistingstank

Voor brouwerijen bouwen wij, indien gewenst op maat, diverse fermentatietanks met de mogelijkheid tot het meeleveren van koeling.

 

Waterbehandeling

voor verschillende klanten in de waterbehandeling bouwen we diverse onderdelen, zoals reactoren, opslagvaten, leidingwerk maar ook filteronderdelen.

 

Leidingwerk

OEM klanten kunnen door HenF worden ontzien in het uitbesteden van leidingwerk. We kunnen dit pre-fab fabriceren. Dit varieert van olieleidingen tot buissegmenten voor industriële waterzuiveringen.

 

Skidbouw

Voor verscheidene klanten verzorgen we de engineering, maar ook uitwerking en fabricage van skids. Dit kan zowel in de food- water- of procesindustrie zijn.

 

Buizenwarmtewisselaar

In eigen beheer hebben we een reinigbare buizenwarmtewisselaar ontwikkelt. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Warmteterugwinning

Naast onze reinigbare buizenwarmtewisselaar ontwikkelen we ook systemen voor warmteterugwinning onze klanten. Denk aan oplossingen voor

 

Warmtepompen

Door onze uitgebreide kennis van koeltechnische oplossingen hebben we een verscheidenheid aan warmtepompen ontwikkelt. Waaronder systemen voor luchtwassers, zwembaden of warmte terug te winnen uit douchesystemen.

 

Ventilatie/Lucht warmtepompVoor (renovatie) woningen hebben wij een compleet in eigen beheer ontwikkelde ventilatie/lucht warmtepomp. We kunnen deze leveren, installeren en onderhouden. Hiervan staan er reeds meer dan 1000 in Nederland. Vraag ons naar een aanbieding of referentie.

 

Koeltechnische oplossing

Als STEK gecertificeerd bedrijf mogen we naast onderhoud en service op warmtepompen, ook nieuwe koeltechnische installaties bouwen. We ontwikkelen en fabriceren bijvoorbeeld mobiele airco’s of koelsystemen voor R&D toepassingen, geheel op klantwens.

 

Apparatenbouw

Met ons veelzijdige team zijn we in staat complete machinebouw te faciliteren. Van bakkerijmachines, tot volledige skidbouw inclusief alle componenten.

 

Trommelfilter

Onderdeel van onze organisatie zijn onze Trumma trommelfilters. Dit is een aparte tak binnen HenF waar we in eigen huis dit trommelfilter ontwikkelen, fabriceren en adviseren over de mogelijkheden voor klanten.

Direct mailen Offerte aanvragen