Oplossingen

Door onze ervaring in het lassen en bewerken van RVS, zijn wij in staat om vele oplossingen te bieden. Lees hieronder welke oplossingen wij verzorgen.

Koeltechniek

Koeltechniek is vanouds een specialisme van HenF Lichtenvoorde. We produceren klantspecifieke oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn mobiele airco's en systemen voor douchewater terugwinning. Professionele koeltechnieken passen we toe bij opslagtanks en machine-en apparatenbouw. Het installeren doen we voornamelijk op locatie. Ook het onderhoud van bijvoorbeeld bierinstallaties en winkel koelvitrines, verzorgen wij.

Warmteterugwinning

Warmteterugwinning (WTW) is een duurzame investering waarmee veel energie (=geld) valt te besparen. Warmte die teruggewonnen wordt uit industrieel afvalwater, huishoudafvalwater en ventilatielucht, genereert warm water voor een groot aantal toepassingsgebieden. Betrouwbare warmtewisselaars of complete warmtepompen zijn daarbij van onschatbare waarde. Met onze STEK certificering kunnen wij u voorzien van een machine of apparaat voor deze techniek.

Apparatenbouw

Voor wie extra ideeën wil bijtanken op het gebied van apparatenbouw en RVS, is HenF Lichtenvoorde een kolfje naar zijn hand. We bulken van de mogelijkheden om uw ideeën voor apparatenbouw te kunnen realiseren. Voor diverse machines en apparaten kunt u bij ons terecht.

Waterbehandeling

HenF Lichtenvoorde is van oudsher een goede bekende bij de bouwers van waterzuiveringsinstallaties en systemen voor UV-filters, skids voor Advanced Oxidation Process systemen (AOP), (koel)waterleidingen, restwarmte en riool persleidingen. We ontwikkelen, vervaardigen en monteren onderdelen en halffabricaten voor de meest uiteenlopende waterbehandeling projecten. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie en reparatie. We denken mee bij nieuwe ontwikkelingen en verzorgen (detail)engineering, componentenbouw, constructie en modificatie.

Leidingwerk

HenF Lichtenvoorde kent een rijke geschiedenis als het gaat om het produceren van leidingwerk in RVS, zowel dikwandig als dunwandig. Ons leidingwerk wordt veel toegepast in productiemachines van de voedingsmiddelenindustrie, offshore, chemische- en farmaceutische industrie.