RVS tankbouw en drukvaten

RVS tanks en drukvaten fabriceren we bij HenF voor een grote diversiteit aan toepassingen. Wij vervaardigen deze in verschillende materialen, van RVS304 (1.4301, 1.4304) en RVS316 (1.4401, 1.4404, 1.4571) maar ook soorten als duplex, superduplex of hastelloy.

Het is mogelijk deze tanks te ontwerpen en vervaardigen onder PED 2014/68/EC waarbij we zowel seriematige tanks onder module II A1, maar ook specials in PED CAT3 B1 maken.

Lascertificaten en keuringen

Wij beschikken over een grote diversiteit aan ISO en ASME lascertificaten(LMK en LK) voor het onder andere lassen van Hastelloy, RVS304, RVS316 en andere RVS soorten in verschillende diktes.

Daarnaast beschikken wij ove de mogelijkheid om in samenwerking met de TÜV verschillende keuringen te doen op de gefabriceerde tanks zoals; NDO onderzoek, druktesten, dye penetrant testen, ontwerpbeoordelingen zoals ISO EN 13445, ASME en/of merkblatter AD2000.

Waardoor het mogelijk is een grote diversiteit aan PED tanks te voorzien van CE markeringen.

Toepassingen

De RVS tanks die wij maken worden ingezet in verschillende industrieën, waaronder bakkerijen waar bijvoorbeeld roerwerken gewenst zijn, bierindustrie met fermentatietanks, evenementenbier installaties, wasserijen met boilervaten, chemische en procesindustrie met proces- en reactievaten, waterbehandelingsindustrie met RVS watertanks.