Waterbehandeling

Van ideeënstroom tot concrete oplossingen in waterbehandeling

Veel industriële processen werken met water als onontbeerlijk onderdeel van het proces. Als ingrediënt, koelmiddel of afvalstof; ijskoud of gloeiend heet. In alle gevallen is water een belangrijk element voor een goed eindresultaat. Als fabrikant van waterbehandelingsinstallaties weet u dat als geen ander.

Waterbehandelingsapparatuur

HenF Lichtenvoorde is specialist in RVS machinebouw op maat. We beschikken over de juiste kennis en kunde uw installaties te bouwen en te voorzien van onderdelen en halffabricaten die de productiebetrouwbaarheid verhogen. Ook als het gaat om apparatuur voor het behandelen van drinkwater, demineralisatie van verdamperwater, omgekeerde osmose-installaties, desinfectietechnologie of het reinigen van verdampers en koelers. Met HenF Lichtenvoorde leveren uw installaties de meest betrouwbare waterkwaliteit in de industriële processen van uw klanten.

Skids voor procesinstallaties

Procesinstallaties op een RVS of stalen frame (skids) bouwt HenF Lichtenvoorde in eigen huis klantspecifiek. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om tanks of complete filter- en doseersystemen. Kant-en-klare skids van HenF Lichtenvoorde zorgen voor een snelle en vlekkeloze verandering of aanpassing binnen uw productieproces. Daar staan onze engineers, apparatenbouwers en besturingstechnici voor garant.

Direct mailen Offerte aanvragen