Farmaceutische industrie

HenF Lichtenvoorde blinkt uit in het ontwikkelen en produceren van roestvast stalen onderdelen en halffabricaten voor de farmaceutische industrie

Overal waar strenge hygiëne-eisen van kracht zijn om de ongewenste groei van micro-organismen (bacteriën en schimmels)tegen te gaan, dienen RVS oppervlakten super glad te zijn.

Ra-waarde

De oppervlakteruwheid van roestvast staal dat in contact komt met geneesmiddelen, moet een Ra-waarde hebben van minder dan 0,8 μm. Onze producten in productiemiddelen voor (verpakte) geneesmiddelen voldoen aan die voorwaarden, ongeacht of ze worden gebruikt in de processen voor opslag en transport, productie, koeling en verwarming, verwerking en reiniging.

Tal van farmaceutische toepassingen

Nauwkeurige procesvoering en aandacht voor de hygiënische aspecten zijn van cruciaal belang in de farmaceutische industrie. Logisch dat HenF Lichtenvoorde de fabricage van RVS onderdelen en halffabricaten voor drageerinstallaties, granulators, reinigers, reactoren, mengers, mixers en verpakkingsmachines met de grootst mogelijke zorg omringt. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Direct mailen Offerte aanvragen