Opslagtanks

Opslagtanks nodig? HenF Lichtenvoorde ontwerp en vervaardigt opslagtanks van RVS in alle soorten en maten. Dit doen wij bijvoorbeeld niet alleen voor de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de farmaceutische en petrochemische industrie. Omdat iedere toepassing om een andere opslagtank vraagt, produceren onze engineers opslagtanks op maat. Van biertanks tot melktanks en 100 liter vaten voor farmaceutische eindproducten. We vervaardigen deze in verschillende soorten RVS, van RVS304 (1.4301, 1.4304) tot RVS316 (1.4401, 1.4404, 1.4571).

Mail direct Vraag een offerte aan

Opslagtanks voor iedere industrie

Opslagtanks zijn grote containers of vaten die worden gebruikt om vloeistoffen, gassen of bulkmaterialen op te slaan voor langere tijd. Ze worden vaak gebruikt in de petrochemische industrie voor de opslag van olie, gas of chemicaliën, maar ook in andere sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie en de waterbehandelingssector. Opslagtanks kunnen bovengronds of ondergronds geplaatst zijn, afhankelijk van de toepassing en de veiligheidseisen. Ze zijn voorzien van veiligheids- en milieubeschermende kenmerken om lekkage of andere incidenten te voorkomen.

Tanks

Op maat

Voor ieder product en iedere industrie is een andere vorm van opslag nodig. De juiste afmetingen, het type materiaal en de afwerking zijn van groot belang. Omdat iedere klant zo zijn eigen wensen heeft, produceren we alle opslagtanks op maat. Alle tanks die wij vervaardigen zijn gemaakt van RVS. Voor de bouw van opslagtanks kunnen we gebruik maken van verschillende soorten RVS. Zo gebruiken de engineers mogelijk RVS304 of RVS316

Van A tot Z: Uw Partner in RVS Oplossingen

We fabriceren een uitgebreid assortiment aan RVS tanks en drukvaten geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals warmteterugwinning, waterbehandeling en koeltechnieken. We zijn actief in verschillende marktsegmenten, variërend van de voedings- en farmaceutische industrie tot de petrochemische sector. Hieronder vindt u een opsomming van onze producten:

Wat zijn opslagtanks?

Opslagtanks zijn containers of reservoirs die worden gebruikt voor het opslaan van vloeistoffen, gassen of bulkmaterialen, variërend van brandstof tot chemicaliën.

Welke soorten opslagtanks zijn er?
Opslagtanks zijn beschikbaar in verschillende types, waaronder bovengrondse tanks, ondergrondse tanks, drukvaten en silo’s, afhankelijk van het type materiaal dat wordt opgeslagen.
Waar kan ik op maat gemaakte opslagtanks verkrijgen?

Voor op maat gemaakte opslagtanks kunt u contact opnemen met H en F Lichtenvoorde, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte roestvrijstalen opslagtanks en andere opslagoplossingen.

Hoe kan ik contact opnemen met H en F Lichtenvoorde voor opslagtanks?

Neem contact op met H en F Lichtenvoorde via de website, www.henflichtenvoorde.nl, of bel naar +31-123-456789 voor vragen over op maat gemaakte opslagtanks en aanverwante diensten.