RVS walsen

Wilt u RVS walsen? Dan bent u bij H en F Lichtenvoorde aan het juiste adres. Walsen is een handige bewerkingstechniek om een RVS plaat tot een cilindrische vorm te vervormen. Dankzij ons uitgebreid en professioneel CNC-machinepark kunnen we al uw plaatwerk eenvoudig walsen en bent u van een optimaal resultaat verzekerd! Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Mail direct Vraag een offerte aan

Wat is RVS walsen?

Walsen is een efficiënte techniek om metaal van vorm te doen veranderen. Deze methode vormt RVS platen namelijk om tot een bepaalde cilindrische vorm. Tijdens het walsen wordt uw RVS plaat in een walsmachine geplaatst. De machine bestaat uit mínimum drie rollen waar de plaat tussen gelegd wordt. Vervolgens stellen we de machine op de juiste hoogte af, zodat de gewenste ronding verkregen wordt. Een recht stuk metaal krijgt zo eenvoudig een ronde, ovaalachtige of golvende vorm. Het is bovendien ook mogelijk buizen en andere gelijkaardige producten in rechte stukken om te buigen. Walsen is dan ook een zeer handige techniek die erg veel mogelijkheden biedt.

Lorch

Voordelen van walsen

Het grote voordeel van walsen RVS is dat we elke mogelijke ronding kunnen produceren. Dankzij onze moderne apparatuur verwerken we eenvoudig in elkaar overlopende rondingen met verschillende afmetingen. Bovendien wordt tijdens het walsen alles uit één enkele plaat geproduceerd. Er is weinig of geen laswerk nodig en het resultaat is dan ook van een erg hoge kwaliteit. RVS walsen door H en F Lichenvoorde zorgt dan ook steeds voor hoogwaardige eindproducten die zeker gezien mogen worden.

Bel direct Contact opnemen

Hoe verloopt het walsproces?

Het walsproces bestaat uit vier verschillende fases. Eerst en vooral worden de plaateinden gebogen. Het is namelijk erg belangrijk dat de plaat geen vlakke uiteindes heeft. Dit eerste deel van het walsen wordt het aanbekken genoemd. Na het aanbekken bewerkt ons vakkundig team de plaat met de radius die de klant wenst te verkrijgen. Vervolgens worden de rompen aan elkaar gelast en wordt de uiteindelijke vorm van het artikel verkregen. Tenslotte werken we het eindproduct nauwkeurig af. Deze laatste fase, het nawalsen, is erg belangrijk om de kwaliteit te verzekeren. Heel dit proces wordt bovendien uitgevoerd door geavanceerde walsmachines die de nieuwste technieken hanteren.

Apparatenbouw

De ervaring en het vakmanschap van H en F Lichtenvoorde

H en F Lichtenvoorde is een ervaren bedrijf dat zich vooral op roestvast stalen maatproducten richt. Naast walsen kan u dan ook bij ons terecht voor RVS lassen, RVS zetwerk, RVS kanten en RVS knippen. We richten ons voornamelijk op de voedingsmiddelen industrie, de farmaceutische en de petrochemische industrie. We onderscheiden ons van de concurrentie door de röntgenfoto's die we van ons eigen laswerk maken. Bovendien beschikken we ook over de nodige lascertificaten. We zijn dan ook één van de marktleiders wat betreft RVS oplossingen en zorgen steeds voor prachtige kwaliteitsvolle eindproducten.

Vraag nu een offerte aan

Laat uw RVS walsen door H en F Lichtenvoorde. Onze ervaring en ons vakmanschap zorgen ervoor dat er steeds kwaliteit wordt afgeleverd. Ook voor andere RVS toepassingen kan u ons inschakelen. Wilt u meer informatie of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Stuur ons dan een e-mail en we nemen snel contact met u op!

Mail direct Vraag een offerte aan

Wat is RVS walsen?

RVS walsen zijn rollen of cilinders gemaakt van roestvrij staal, gebruikt om plaatmateriaal te buigen of te vormen.

Welke voordelen bieden RVS walsen?

RVS walsen biedt voordelen zoals corrosiebestendigheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om nauwkeurige vormen te creëren.

Waar kan ik RVS walsen kopen in Nederland?

U kunt RVS walsen verkrijgen bij H en F Lichtenvoorde, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en walsdiensten.

Hoe kan ik contact opnemen met H en F Lichtenvoorde voor RVS walsen?

U kunt H en F Lichtenvoorde bereiken op de website, www.henflichtenvoorde.nl, of via telefoonnummer +31-123-456789 voor vragen over RVS walsen en andere diensten.