druktanks
marine en offshore
vakmanschap
apparatenbouw
Druktanks
Druktanks

RVS tanks en drukvaten fabriceren we bij HenF voor een grote diversiteit aan toepassingen. Wij vervaardigen deze in verschillende materialen, van RVS304 (1.4301, 1.4304) en RVS316 (1.4401, 1.4404, 1.4571) maar ook soorten als duplex, superduplex of hastelloy. Het is mogelijk deze tanks te ontwerpen en vervaardigen onder PED 2014/68/EC waarbij we zowel seriematige tanks onder module II A1, maar ook specials in PED CAT3 maken. Klik om meer te lezen!

Marine en Offshore

In de extreem barre omstandigheden van de marine en offshore-industrie komen de voordelen van RVS goed tot hun recht. Juist deze sector vraagt met het oog op veiligheid en houdbaarheid om robuuste high performance onderdelen en halfabricaten. Het produceren hiervan is HenF Lichtenvoorde op het lijf geschreven. We zijn ijzersterk in het denkwerk én alles wat daaruit voortvloeit. Klik om meer te lezen!

Marine & Offshore
Vakmanschap
Vakmanschap

RVS lassen is een specialisme, dat zeker bij de hoogwaardige soorten RVS, hoge eisen stelt aan de vakbekwaamheid van de lasser. Of het nou TiG of MiG/MaG is, het dunnere plaatwerk, of dikker leiding- en drukwerk, we verstaan ons vak goed. We beschikken over zeer vakbekwame mensen met lascertificaten volgens ISO en ASME. Klik om meer te lezen!

Apparatenbouw
Apparatenbouw

Voor wie extra ideeën wil bijtanken op het gebied van apparatenbouw en RVS, is HenF Lichtenvoorde een kolfje naar zijn hand. We bulken van de mogelijkheden uw ideeën voor apparatenbouw te realiseren voor tril- en schudgoten, zeefmachines, mobiele airconditioners, warmtewisselaars, warmtepompen, biogasinstallaties transportschroeven, roerwerken en medische installaties. Klik om meer te lezen!

previous arrow
next arrow
Druktanks
Druktanks
Marine en Offshore
Marine en Offshore
Vakmanschap
Vakmanschap
Apparatenbouw
Apparatenbouw
previous arrow
next arrow

Marine en offshore

In de extreem barre omstandigheden van de marine en offshore-industrie komen de voordelen van RVS goed tot hun recht. Juist deze sector vraagt met het oog op veiligheid en houdbaarheid om robuuste high performance.

Druktanks

HenF Lichtenvoorde produceert in RVS Pressure Equipment Directive (PED) druktanks en assembleert deze desgewenst tot kant en klare units. Onze specialisten hebben veel kennis in huis op het gebied van verwarming.

Vakmanschap

HenF Lichtenvoorde vervaardigt duurzame onderdelen en halffabricaten die uw producten extra toegevoegde waarde geven. We zijn dan wel een puur maakbedrijf, maar we begrijpen dat alleen produceren niet leidt.

Apparatenbouw

Voor wie extra ideeën wil bijtanken op het gebied van apparatenbouw en RVS, is HenF Lichtenvoorde een kolfje naar zijn hand. We bulken van de mogelijkheden uw ideeën te realiseren.

Onderdelen en halffabricaten in RVS, warmteterugwinning, waterbehandeling, koeltechniek en nog veel meer….,

U bent bij HenF Lichtenvoorde aan het juiste adres voor roestvast stalen maatwerkproducten (zie RVS lassen), druktanks (PED), koeltechniek, warmteterugwinning, waterbehandeling en apparatenbouw. We produceren al meer dan 20 jaar bijzondere onderdelen en halffabricaten in RVS en Duplex. Niet alleen voor de voedingsmiddelen-, farmaceutische en petrochemische industrie maar ook voor marine, offshore en overige procesindustrieën. Wij hebben ruime ervaring in vervaardigen van RVS producten en zetten ons in om de kwaliteit op een hoog niveau te houden.

img3

Voordelen roestvast staal

Toen RVS in 1912 werd uitgevonden kon men niet bevroeden hoeveel mogelijkheden er waren voor deze bijzondere legering met een hoog chroomgehalte. In het begin maakte vooral de chemische industrie

henf2

Hoge servicegraad in koeltechniek

Koeltechniek is vanouds een specialisme van HenF Lichtenvoorde. We produceren klantspecifieke oplossingen, bouwen mobiele airco’s en produceren systemen voor douchewater terugwinning.