Food tanks

Wilt u food tanks laten produceren voor uw voedingsmiddelen? Het ontwerpen en maken van food tanks conform diverse normen is bij ons in vertrouwde handen. Wij hebben namelijk alle benodigde expertise in huis en veel ervaring in het ontwerpen en installeren van tanks voor de voedingsmiddelenindustrie, zoals fermentatietanks voor bier brouwen. Dankzij onze gecertificeerde vakmensen en het gebruik van de laatste technieken zijn wij in staat om rvs-tanks te leveren met een hoge kwaliteit.

Mail direct Vraag een offerte aan

Hygiënische food tanks voor voedsel en dranken

De opslag en verwerking van levensmiddelen, zoals sap, zuivel, bier of visolie, vraagt om een oplossing die aan alle strenge eisen voldoet op het gebied van veiligheid, hygiëne en gezondheid. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten opslagtanks en procestanks waarmee de inhoud niet kan bederven en smaak en andere kenmerken goed bewaard blijven. De food tanks bieden bovendien de gewenste bescherming tegen externe factoren. Of het nu gaat om een saptank of biertank, wij maken uw food tanks op maat en hebben veel ervaring met tankbouw voor voeding in diverse branches.

Tanks

Betrouwbare maatwerkoplossingen

Onze vakmensen bieden klantspecifieke, innovatieve oplossingen waarmee u uw doelstellingen kunt bereiken. U bent bij ons aan het juiste adres voor talloze producten en apparatenbouw, zoals RVS tankbouw. Ook skidbouw, het monteren van installaties op een frame, behoort tot de mogelijkheden. Of laat door ons een warmtepomp of warmtewisselaar ontwikkelen die aan alle richtlijnen voldoet. Ten slotte leveren wij gepatenteerde trommelfilters met een maximale levensduur voor het filteren van afvalwaterstromen.

Neem contact op voor maatwerk food tanks

Food tanks op maat nodig? HenF Lichtenvoorde denkt met u mee. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met RVS tanks, van food tanks tot chemietanks tot mengtanks, en kunnen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Bovendien beschikken wij over alle lascertificaten en denken wij graag met u mee voor een concept voor een gecertificeerde voedingstank die uw product ten goede komt. Vraag vandaag nog informatie of een offerte aan voor food tanks die voldoen aan uw eisen of maak bij vragen gebruik van het contactformulier. Wij helpen u snel verder om uw wensen te bespreken!