RVS reactor

Heeft u een roestvrijstalen reactor nodig? Wij zijn gespecialiseerd in roestvrijstalen oplossingen en bouwen voor u reactoren van RVS op maat. RVS reactoren zijn vaten die een ontwerp hebben dat chemische reacties mogelijk maakt onder gecontroleerde omstandigheden. Ook andere processen, waaronder kristallisatie en dispersie, zijn mogelijk met deze cilindrische tanks. Een reactor van roestvrijstaal is vaak veelzijdig en geschikt voor meerdere toepassingen. Wij adviseren u graag over een reactor met de gewenste capaciteit.

Mail direct Vraag een offerte aan

Voorbeelden van roestvrijstalen reactoren

Bij RVS reactoren zijn enkele typen te onderscheiden, zoals:

  • Een gesloten reactor of batchreactor, waarbij geen uitwisseling van materie met de buitenwereld plaatsvindt. De toevoeging van reactanten vindt plaats in één keer. Aan het eind van de reactie verwijdert u het product.
  • Een continu-reactor (ook wel 'open reactor' genaamd) met een instroom en uitstroom van reactiemengsel. Er is sprake van een voortdurende toevoeging en verwijdering van reactanten en producten.
  • Een semi-continu-reactor of semi-gesloten reactor, die een combinatie is van een batch- en continu-reactor. Het gaat hier om een variabele toevoer of verwijdering van reactanten en producten.

Toepassingsgebieden van een reactor van RVS

Wij produceren industriële reactoren van RVS voor diverse branches. Denk aan voedingsmiddelenproducenten, maar ook aan de farmaceutische en de petrochemische industrie. Elke soort RVS heeft eigenschappen die het materiaal geschikt maken voor een toepassing met voedingsmiddelen of chemicaliën. Het spreekt voor zich dat onze maatwerkoplossingen betrouwbaar en veilig zijn, en een duurzaam ontwerp hebben. Ook voldoen onze RVS reactoren aan de hoogste eisen en normen.

Andere producten die wij op maat maken

Al decennialang houden wij ons bezig met RVS tankbouw. Wij ontwerpen en maken RVS tanks met verschillende functies, zoals een mengtank en fermentatietank. Ook drukvaten produceren wij voor u op seriematige of eenmalige basis. Niet alleen tanks van RVS, maar ook van hastelloy, duplex en superduplex behoren tot de mogelijkheden. De tanks zijn hittebestendig en geschikt voor toepassingen met hoge eisen op het gebied van hygiëne. Dankzij onze brede kennis van materialen en toepassingen rond RVS kunnen wij alles op maat maken. Ook uw RVS zetwerk, zoals diverse soorten profielen, produceren wij voor uiteenlopende branches.

Profiteer van de expertise van HenF Lichtenvoorde

Wij produceren vaten en reactoren, maar ook volledige RVS installaties van het begin tot het eind. Hierbij maken wij gebruik van een modern machinepark. Ook hebben wij alle materialen en apparatuur om een opdracht op maat in roestvrijstaal naar volle tevredenheid uit te voeren. Wij zijn expert in diverse bewerkingen, zoals RVS lassen. Daarnaast hebben wij ook de benodigde certificeringen voor het lassen van hastelloy. Of laat andere bewerkingen, waaronder RVS walsen, RVS lasersnijden en RVS knippen, over aan onze vaklieden. Al deze opdrachten voeren wij vakkundig uit, terwijl u kunt rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Reactor van RVS voor uw branche nodig? Neem vrijblijvend contact op

Een reactor heeft te maken met zware condities en moet tegen grote verschillen in temperatuur en hoge druk bestand zijn. Ook kan de inhoud heel corrosief zijn. Heeft u interesse in een reactor van roestvrijstaal? Dan kunt u ervan uitgaan dat HenF Lichtenvoorde een reactor levert met een hoge kwaliteit, die perfect past bij de toepassing die u nodig heeft. Neem contact op voor het laten maken van een offerte. Wilt u uw wensen bespreken, dan geven wij u graag vrijblijvend meer informatie. Dit kan telefonisch, per e-mail of tijdens een gesprek!

Wat zijn RVS reactoren?

RVS reactoren zijn drukvaten gemaakt van roestvrij staal die worden gebruikt in de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie voor diverse reactieprocessen.

Welke voordelen bieden RVS reactoren?

RVS reactoren bieden voordelen zoals corrosiebestendigheid, duurzaamheid, hygiënische eigenschappen en de mogelijkheid om onder verschillende druk- en temperatuurcondities te werken.

Waar kan ik RVS reactoren op maat laten maken in Nederland?

U kunt op maat gemaakte RVS reactoren verkrijgen bij H en F Lichtenvoorde, een gerespecteerd bedrijf gespecialiseerd in roestvrijstalen apparatuur en maatwerkprojecten.

Hoe kan ik contact opnemen met H en F Lichtenvoorde voor RVS reactoren?

Neem contact op met H en F Lichtenvoorde via de website, www.henflichtenvoorde.nl, of bel naar +31-123-456789 voor vragen over op maat gemaakte RVS reactoren en andere aanverwante diensten.